Produk Coway – Kelebihan, Jenis Penapis & Promosi

Kini genap satu dekad jenama dari Korea ini bertapak di negara ini, mengungguli tangga no #1 dengan rangkaian penapis airnya di Korea dan juga Malaysia.

Produk Coway tidak hanya terhad kepada rangkaian penapis air sahaja, ia turut mempunyai penapis udara, pemerah jus Juicepressor, penapis luar, pelembut mandian dan juga bidet.

Bagi produk penapis air, Coway mencipta 3 jenis tapisan iaitu penapis alkali, penapis mineral dan juga osmosis songsang untuk memenuhi keperluan pengguna yang berbeza-beza. Penapis alkali Inception sesuai untuk mereka yang mahu mencegah penyakit dan menyembuhkan penyakit yang dihidapi dengan meneutralkan kandungan asid dalam badan dari kebanyakan makanan yang menghasilkan asid. Penapis osmosis songsang Coway pula menggunakan teknologi tapisan paling halus, sehinggakan tiada langsung logam berat dan bahan tercemar yang tinggal, semuanya tertapis, yang tinggal hanyalah air tulen yang bermolekul halus mudah diserap tisu tubuh dan tidak membebankan ginjal. Antara penapis RO Coway termasuklah Value, Petit, Villaem & Core. Manakala penapis mineral Coway, iaitu Neo & Harry sesuai untuk mereka yang mempercayai tubuh badan manusia juga memerlukan mineral daripada air.

Kelebihan penapis Coway pastinya tiada tandingan lagi, bergantung kepada keperluan anda, mana-mana jenis penapis air Coway semuanya terbaik untuk kesihatan anda dan keluarga. Untuk mendapatkan promosi dan diskaun terkini anda boleh hubungi ejen di website Simply Coway ini. Harga penapis air Coway adalah tersangat berpatutan dengan manfaat yang bakal anda nikmati. Anda boleh melanggan pakej sewa-beli mampu milik dengan bayaran bulanan yang sangat rendah.

Kepada pencinta haiwan peliharaan, atau residen yang tinggal di bandar, saya sangat galakkan anda untuk memiliki penapis udara Coway. Dolomities, Lombok dan Tuba II setiap satu mempunyai kapasiti berbeza mengikut keluasan ruang yang pelbagai. Pilih ikut saiz ruang rumah anda. Ianya juga baik unutk penghidap asma dan mereka yang tinggal dengan ahli rumah yang perokok.

Kepada ibu-ibu, proses membuat jus dari buah-buahan tidak pernah lebih mudah dengan Coway Juicepressor. Tambat hati suami dan gembirakan anak-anak anda dengan membuat jus buah-buahan ekspress. Juicepressor tidak bising seperti juicer lain malah memerah jus paling optimum dan banyak.

Kalau ada duit ekstra, apa salahnya memiliki bidet dan pelembut mandian Coway. Tiada lagi lantai kotor atau tergelincir disebabkan lantai yang basah dengan Coway Bidet. Pelembut mandia pula, akan menghaluskan molekul air justeru badan lebih mudah menyerap kelembapan. Pelembut mandian Coway juga dapat mengatasi rambut berkelemumur dan efektif menanggalkan kulit mati.

Apa lagi, labur masa depan kesihatan anda dan keluarga dengan rangkaian produk Coway. Pasti puas hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *